Refund and Returns Policy bg

Връщане и замяна

Имате право да върнете за ваша сметка вече закупена стока в рамките на 14-дневния законово установен срок, при условие, че стоката се върне в добър търговски вид.

Подаръчни ваучери не подлежат на връщане. 

Също така можете да направите рекламация и да върнете стока, когато:

  • ви е доставен продукт, различен от това, което сте поръчали;
  • при транспортирането стоката е била повредена;
  • има дефект във виното, което ви е доставено.

Приемаме рекламации в рамките на 30 дни след получаване на доставката. Ако имате проблем с качеството на виното (то е дефектно или развалено), ние ще го приемем обратно, включително и след изтичането на срока от 30 дни, но в рамките на разумно съхранение (не можем да приемем бяло вино на 5 години например). 

В изброените по-горе случаи, можете да поискате доставената стока да бъде заменена със съответстваща на поръчаната от вас, като отправите писмено искане до info@borovitzawinery.com. В случай че стоката, за която се прави замяната надвишава по стойност оригиналната поръчка, трябва да доплатите разликата, а в случай че в на по-ниска стойност, ние ще ви предоставим ваучери за отстъпка при следваща покупка от нашия сайт.

В случай, че не искате да заменяте стоката, която връщате, ние се ангажираме да  възстановим в пълен размер заплатените от вас суми не по-късно 15 (петнадесет) работни дни, считано от датата, на която клиентът е упражнил някое от правата си на отказ.

Адрес за връщане на продукти:

УИН” ЕООД,, ул.Купените No 7