С код borovitza10 вземете 10% отстъпка за всеки 6 и повече бутилки, поръчани онлайн! (Отстъпката не се прилага заедно с други пакети и промоции.)
За месеца на виното, промоция от 15% на любими вина – тук

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

Понякога е трудно да планираме в началото на годината всичко, което ще се случва. Има прекрасни поводи и празници, които обичаме да отбелязваме, но не винаги успяваме да ги вместим в ежедневната програма. По-долу са някои от по-големите събития, в които планираме да участваме през 2024, а за локални организации, ще публикуваме информация своевременно. 

ProWine – следващото голямо винено събитие!

март 2024

 ProWine е събитие, на което се представят хиляди вина от цял свят, а посетителите научават за най-новите тенденции и технологии. За да развиваме професионалните си умения и да предлагаме нашите интересни и често смели и експериментални вина, форуми като ProWine са важни и се гордеем, че отново сме част от сцената на световното вино.

women

Women’s Wine Show

май 2024
София, България

Единственото по рода си винено изложение в България и Европа, което има за цел да покаже истинската значимост на ЖЕНАТА в света на ВИНОТО. Очаквайте повече информация скоро!

Фестивал „Вино и колело“ – Белоградчик

септември 2024
Белоградчик, България

Предстои да видим дали и тази година ще се радваме на това весело и пъстро събитие. Обикновено в рамките на 2 дни учатниците имат възможност да посетят 10 от най-красивите места на Белоградчишките скали и на всяко от тези места да опитат прекрасните вина на 10 изби от района на Видин и източна Сърбия.

Вино и колело
октомври 2024
Боровица, България

За поредна година се надяваме да организираме Фестивала на ферментационните продукти в Северозападна България. Fermentfestbg е събитие за храни и напитки, произведени по традиционни рецепти с помощта на ферментационни процеси – натурални вина, крафт бира, ръчно изработени сирена. Предстои да споделим повече информация през пролетта. 

ноември 2024

София

Както всяка година, очакваме да се съберем на форума на българското вино, където да споделим нашите вина с любителите на виното. Обичайно вината се представят от собствениците или енолозите. Посетителите имат директна връзка с хората зад виното и избор на повече от 500 вина за дегустация.