С код borovitza10 вземете 10% отстъпка за всеки 6 и повече бутилки, поръчани онлайн! (Отстъпката не се прилага заедно с други пакети и промоции.)
За месеца на виното, промоция от 15% на любими вина – тук

Условия за доставка

До къде доставяме
Доставяме в рамките на цялата страна, като използваме услугите на куриер (Спиди). Можете да заявите доставка до конкретен адрес или до офис на Спиди.
Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида й и транспорта за доставка.

В какви срокове доставяме
За поръчки, направени до 14:00 часа в работен ден, доставката е на следващия ден. За поръчки, направи, след 14:00 часа, доставката е в рамките на 48 часа.
За малки населени места, които не се посещават от куриер всеки ден, доставката може да отнеме до 3 дни.

Колко струва доставката
При поръчка на стойност над 110 лв., доставката е безплатна, за поръчки под тази стойност се прилага фиксирана цена за доставка от 8,00 лв.

Наличности и реколти
Стараем се да поддържаме налични всички вина от нашето портфолио. Въпреки това е възможно при изчерпване на предишна реколта, до бутилиране на новата да не разполагаме с наличности от някои вина.
В редки случаи е възможно да доставим вина от следваща реколта спрямо тази, отбелязана на сайта.

Предаване на стоката
Виното се предава на клиента или на трето пълнолетно лице, което приема и потвърждава получаването, като подписва придружаващите документи.  Виното може да бъде предаденo само и единствено на пълнолетно лице, което се установява в момента на доставката. При установяване на непълнолетно лице получател на пратката, то тя се връща обратно, а разходите по доставката са за сметка на клиента.
В случай, че клиентът не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, то поръчаната стока се връща обратно в склада. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема разходите по повторната доставка. В този случай започва да тече нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.8