С код borovitza10 вземете 10% отстъпка за всеки 6 и повече бутилки, поръчани онлайн! (Отстъпката не се прилага заедно с други пакети и промоции.)
За месеца на виното, промоция от 15% на любими вина – тук

Добре дошли на сайта на изба Боровица!

В днешно време да имаш сайт е нещо съвсем стандартно – съвременния еквивалент на това да дадеш визитката си. За много време сайтът не беше приоритет за Боровица, вероятно защото цялата страст на Ади е насочена към лозята, към винарната и най-вече към това да прави прекрасни вина.

Днес около Ади има още няколко човека – ентусиасти и това позволи да се стартира този сайт, както и нова Facebook страница на избата. А идеята е да може комуникацията да тече свободно между винарната и вас – хората, които пият и опитват вината на Боровица.

Имаме много идеи и естествено не всички са готови, така че предстои да развиваме както този сайт, така и други дигитални и реални формати, на които да общуваме. Хубавото вино наистина е преживяване и част от преживяването е да се споделя в приятна компания.

Искаме да чуваме от вас – ценителите на вино мнения и впечатления. Искаме да споделяте кои са вината, които особено са ви впечатлили, а защо не и да вдъхновите едно „ваше“ вино, като участвате с идеи и препоръки за специалната серия „Работен етикет“, в която всяка година има някои индивидуални вина за приятели.

И така – заповядайте, разгледайте информацията за Боровица и вината, които се правят там. Ако искате да ни дадете обратна връзка или препоръка, пишете ни на: info@borovitzawinery.com.