Разпродажба!
Боровица

Пролет с Боровица!

Описание

Пролетта е тук! Ръка за ръка с нея идва и нашият пролетен пакет. Той е идеален както за Великден и Гергьовден, така и за Деня на труда, и за този, в който искате да си починете с чаша в ръка и в компанията на близки хора.

  • Top of the hill  - този купаж не е правен през последните 10 години. Сегашната серия е направена в съотношение 50 на 50 между благородните френски сортове марсан, русан, вионие и ркацители. Едно вино, което е направено да  създава спомени.
  • Гъмза Розе  - винифицирано от клона видинска гъмза, чийто сок е по-нежен в сравнение с новоселската. Лозята са на брега на р. Дунав, а почвата е ситен жълт пясъчник. Виното е елегантно, с ясно изразена минералност и аромати на червени костилкови плодове.
  • Vox Dei - означава глас Божи и ненапразно с него е наречено точно вино от сорта пино ноар. Гроздето за него идва от магическото лозе „Стражите“ под Белоградчишките скали. Заровеният там метеорит формира неповторим тероар и осигурява частица от необходимата свещена енергия за отглеждането на добър пино ноар.

Original price was: 85.00лв..Current price is: 68.00лв..